KUCHARZ/KUCHARKA
- przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym,
- przestrzeganie zasad ghp/gmp dotyczących żywienia zbiorowego,
- dbanie o czystość i higienę w miejscu pracy. Inne wymaganiaMiejsce pracy: Grójecka 93
Godziny pracy: 7-15
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe gastronomiczne, rok doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość j. polskiego.
Dodatkowo premia regulaminowa 20%, premia za wysługę lat do 20% podstawy, trzynasta pensja, pakiet socjalny
Zgłoszenia: kontakt osobisty: ul. Grójecka 93, kontakt e-mail: P66@eduwarszawa.pl, kontakt telefoniczny: 22 822 19 48. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaJezykipolski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyWyksztalceniazasadnicze zawodowe, gastronomiczne