KELNER - KELNERKA
Przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej tj. : przygotowanie sztućców, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw, posługiwanie się narzędziami i przyrządami typu: tace, wózki kelnerskie, przyrządy do otwierania puszek, sztućce do serwowania potraw, obsługiwanie ekspresu do kawy, kostkarki do lodu, zmiana nakryć i obrusów, pobieranie potraw i napojów z kuchni oraz ocenianie ich dekoracji i estetyki, wydawanie potraw i napojów, sprzątanie ze stołów z zachowaniem odpowiedniej kolejności i warunków higienicznych, rozliczanie przyjętych zamówień, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
I zmiana 7-15
II zmiana 11-19Inne wymaganiaWykształcenie co najmniej średnie lub zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyspozycyjność, miła aparycja, prawo jazdy kat. B. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyWyksztalceniaśrednie zawodowe, gastronomicznezasadnicze zawodowe, gastronomiczne