ZASTĘPCA KIEROWNIKA PIEKARNI
OPRACOWYWANIE PLANÓW PRODUKCJI PIEKARNICZEJ, UDZIAŁ W OPRACOWYWANIU PLANU KOSZTÓW, DBANIE O ZABEZPIECZENIE MATERIAŁÓWI WYROBÓW GOTOWYCH OD UBYTKÓW, ZEPSUCIA, ZAPOZNAWANIE PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW Z OBOWIĄZUJĄCYMI PLANAMI, USTALANIE PODZIAŁU ZADAŃ WYNIKAJACYCH Z PLANÓW PRODUKCJI I USŁUG, WYZNACZANIE ZADAŃ DZIENNYCH ILOŚCIOWO I ASORTYMENTOWO, REALIZOWANIE ZAMÓWIEŃ SKLEPOWYCH I KLIENTÓW ZEWNĘTRZNYCH, KONTROLOWANIE WŁAŚCIWEGO OZNACZENIA PIECZYWA, WYROBÓW CUKIERNICZYCH I JAKOŚCI WYTWORZONEGO PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCHInne wymagania ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE PODLEGŁYM ZESPOŁEMRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniaśrednie zawodowe