WYDAWCA POSIŁKÓW / BUFETOWY
1. Zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy lub innymi dokumentami obowiązującymi w miejscu odbywania stażu.
2. Szkolenie z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy oraz przepisów przeciwpożarowych.
3. Zapoznanie z zakresem zadań do realizacji na stanowisku pracy (instruktaż stanowiskowy).
4. Obsługiwanie bufetu lub
5. Przygotowywanie posiłków.
6. Obsługa kasy fiskalnej.
7. Obsługiwanie urządzeń bufetowych ekspres do kawy, witryna chłodnicza, kasa fiskalna, zgrzewarka, kocioł grzewczy).
8. Obsługa klientów, doradztwo w zakresie wyboru potraw i napojów.
9. Wydawanie i przyjmowanie zwrotu naczyń od klientów.
10. Utrzymywanie w czystości bufetu i miejsca pracy.
11. Przestrzeganie zasad etyki oraz przepisów BHP. Inne wymaganiapreferowane doświadczenie w pracy min. rok, bez nałolgów, empatyczneRodzaj zatrudnieniaNie dotyczyZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniabrak lub niepełne podstawowe