TECHNOLOG PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
Współpraca przy realizacji strategii badawczo-rozwojowej firmy. Tworzenie koncepcji rozwoju nowych produktów. Optymalizacja gotowych receptur. Uczestnictwo w panelu sensorycznym. Nadzorowanie rynku w celu pozyskania nowych technologii i produktów. Inne wymaganiawymagania: wykształcenie średnie/wyższe, kierunek: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne, doświadczenie zawodowe/staż pracy: min. 3 lata; umiejętność analitycznego myślenia, wielozadaniowość i dobre zarządzanie czasem pracy, dokładność w realizacji zadań; komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, dodatkowe wymagania: orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniaśrednie branżowe, kierunek: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewnewyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne