SZEF KUCHNI
Sporządzanie dań obiadowych zgodnych z normami jakościowymi określonymi przez HACCP, BHP i zaleceniami Sanepidu.
Wydawanie obiadów w ustalonych porach.
Tworzenie i przechowywanie próbek obiadowych.
Dbanie o stan żywieniowy zaplecza.
Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP.
Wykonywanie zaleceń terenowych stacji Sanepidu.
Współpraca z intendentką w planowaniu jadłospisu.
Dbanie o odpowiednie zagospodarowanie odpadów poprodukcyjnych i pokonsumpcyjnych.
Ustalanie na bieżąco zakresu czynności pomocy kuchennej.
Wykonywanie innych poleceń zgłoszonych przez dyrektora szkoły. Inne wymaganiaWymagane wykształcenie śrdnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe, conajmniej 4 lata doświadczenia jako kucharz, tytuł mistrza w zawodzie małej gastronomii.
Praca na okres próbny 3 m-ce. Wynagrodzenie: 4 242, 00zł. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniazasadnicze zawodoweśrednie zawodowe