SUPERVISOR GASTRONOMII
Organizacja pracy i kompleksowe zarządzanie działem gastronomii (Restauracja ala carte, Lobby Bar, Shisha Bar, Dział Bankietów). Dbanie o wizerunek, najwyższą jakość świadczonych usług oraz profesjonalną obsługę gości. Kontrolowanie powierzonych stanów magazynowych. Współpraca z pozostałymi działami hotelu. Zarządzanie personelem oraz współuczestniczenie w planowaniu i rozliczaniu czasu pracy zleceniobiorców Inne wymaganiaDoświadczenie w branży hotelarskiej. Bardzo dobra znajomość języka angielskiego. Doświadczenie w koordynowaniu pracy zespołem. Samodyscyplina i doskonała organizacja pracy. Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych (HACCP). Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi. Wysoka kultura osobista. Dyspozycyjność, odpowiedzialność i punktualność. Aktualna książeczka zdrowiaRodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyWyksztalceniaśrednie zawodowe