PRACOWNIK PUNKTU KEBAB
OBSŁUGA SPRZĘTU I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH STOSOWANYCH DO PRZYGOTOWANIA MIĘSA NA KEBAB, M. IN. SPECJALNY GRILL - OPIEKACZ; OSTRZENIE NOŻY; KRAFTOWE PRZYGOTOWYWANIE MIĘSA Z KURCZAKA Z ZACHOWANIEM TRADYCYJNYCH METOD. Inne wymaganiaPracodawca nie wymaga wykształcenia względem kandydata; min. 6 miesięcy doświadczenia zawodowego w gastronomii (w tym praktyczna nauka zawodu); umiejętność obróbki mięsa w procesie przygotowania kebabu; umiejętność obsługi specjalnego grilla - opiekacza do kebabu;
Praca dwuzmianowa w godzinach: 09:00-17:00, 15:00-23:00;
Praca w dni wolne. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyWyksztalceniabrak lub niepełne podstawowe