KUCHARZ - KUCHARKA
Przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających na pobycie, w sporządzaniu różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układaniu jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
I zmiana 7-15
II zmiana 11-19Inne wymaganiaWykształcenie co najmniej średnie lub zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, umiejętność układania jadłospisu zgodnie z zasadami żywienia, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyspozycyjność, miła aparycja, prawo jazdy kat. B. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyWyksztalceniazasadnicze zawodowe, gastronomiczneśrednie zawodowe, gastronomiczne