Kucharz (K/M) Campanile Warszawa
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- przygotowywanie wysokiej jakości potraw a la carte a także bankietów, imprez okolicznościowych
- przygotowanie śniadań
- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
- dbałość o przestrzeganie zasad HACCP oraz udział w audytach
- weryfikacja i zapewnienie czystości w kuchni oraz obszarach związanych z produkcja
- zapewnianie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego
- udział w inwentaryzacji magazynów związanych z kuchnia
- odpowiedzialność za jakość serwowanych dan i potraw zgodnie z wytycznymi sieci
WYMAGANIA:
- doświadczenie w pracy na kuchni w hotelu lub restauracji
- wyksztalcenie gastronomiczne
- dobra organizacja pracy własnej
- kreatywność i otwartość na innowacje
- znajomość procedur HACCP
- gotowość do podnoszenia kompetencji
- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
- wysoka kultura osobista oraz sumienność
- aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
OFERUJEMY:
- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie
- prace zmianową
- możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji
- wspaniałą atmosferę pracy
- pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, dodatek transportowy, karta Multisport, zniżki na produkty wszystkich marek firmy, świadczenia socjalne)
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę