KUCHARKA/KUCHARZ
- przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (od 3 do 6 roku życia)
- przestrzeganie zasad BHP oraz HACAP
- właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego
- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków
- sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach)
- pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą (zabezpieczanie posiłków przed przerobieniem, kwitowanie odbioru posiłków w raportach żywieniowych)
- dbałość o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej
- dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie we właściwym stanie powierzonego sprzętu kuchennegoInne wymaganiaPreferowane kilkuletnie doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy zespołowej, znajomość zasad HACAP, wysokie kompetencje. Praca w godzinach 7:00-15:00 Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślonyRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniaśrednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz