Kierownik Gastronomii
Kierownik Gastronomii
Twój zakres obowiązków
- Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania punktów gastronomicznych tj. restauracji, barów, przestrzeni konferencyjnych
- Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi i Organizatorami Eventów
- Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie kontroli ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
- Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu, ofert i pakietów z Kierownikiem Sprzedaży i Marketingu
- Przeprowadzanie comiesięcznych inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie, weryfikacja posiadanego wyposażenia
- Dbanie o prawidłowe i codzienne rejestrowanie sprzedaży w systemie hotelowym ze wszystkich punktów sprzedaży i obciążeń eventówych
- Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
- Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie dla Dyrekcji i Zarządu Kontrola punktów sprzedaży, przeprowadzanie audytów wewnętrznych dotyczących spełniania standardów;
- Kontrola i zapewnienie ciągłości dostaw surowców do poszczególnych punktów;
- Odpowiedzialność za generowane marże restauracji, barów, organizowanych wydarzeń.
- Przestrzeganie najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, znajomość obowiązujących przepisów sanitarnych, haccp, przepisów dotyczących prowadzenia punktów gastronomicznych
- Aktywna rekrutacja pracowników, współpraca ze szkołami zawodowymi.
Nasze wymagania
- Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kierownika w hotelarstwie lub gastronomii w dużym obiekcie hotelowym z przestrzeniami konferencyjnymi
- Wykształcenie minimum średnie - preferowane wyższe w dziedzinie hotelarstwa
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
- Bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętność współpracy w zespole
- Wysoka kultura osobista
- Dyspozycyjność głównie w weekendy.
- Posiadanie umiejętności skutecznego zarządzania zespołem w dynamicznym środowisku
- Znajomość systemów hotelowych
To oferujemy
- Umowę o pracę / umowę zlecenie / umowę B2B
- Zniżki pracownicze w ramach Grupy Arche
- System motywacyjny premiowy
Miejsce pracy – Arche Nałęczów –„Sanatorium Milicyjne”
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę