KIEROWCA
Załadunek, przewóz i rozładunek towarów w celu ich dostawy do klientów.
Bieżąca kontrola stanu technicznego pojazdu w zakresie niezbędnym do bezpiecznego przewozu ładunków.
Odpowiedzialność materialna za powierzone mienie.
Praca od poniedziałku do piątku, w sezonie tj. pomiędzy majem a wrześniem co druga sobota pracująca.
Rozpoczęcie pracy pomiędzy godziną 5:30 a 7:30.
Liczba godzin pracy uzależniona od liczby kursów.
I umowa - umowa zlecenie na miesiąc.
II umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące. Inne wymaganiaWymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, prawo jazdy kat. B lub C, mile widziane doświadczenie w transporcie w branży spożywczej. Rodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyWyksztalceniaśrednie zawodowe