KELNER
Powitanie gości i zapewnienie im odpowiedniego miejsca do siedzenia, przyjęcie zamówień od klientów i ich zapisanie, przygotowanie i podanie napojów, utrzymanie porządku w lokalu i na stanowisku pracy, obsługa kasy i rozliczanie się z klientami, utrzymywanie dobrych relacji z klientami i zapewnienie im wysokiego standardu obsługi, dbanie o zgodność zasad BHP i przestrzeganie przepisów sanepidu, współpraca z kuchnią i innymi pracownikami lokalu w celu zapewnienia szybkiej i sprawnej obsługi klientów.
Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie lub umowy o pracę. Inne wymaganiaDośwadczenie w pracy jko kelner/kelnerka min. pół roku, umiejętności obsługi klienta i komunikatywność, znajomość podstawowych przepisów dotyczących napojów alkoholowych, zdolności organizacyjne i umiejętność pracy w zespole, umiejętność obsługi kasy i dokonywania rozliczeń, dyspozycyjność i elastyczność w pracy, pozytywne podejście i chęć do nauki nowych umiejętności, wytrzymałość fizyczna i gotowość do pracy w dynamicznym środowisku, znajomość języków obcych mile widziana. Rodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyWyksztalceniaśrednie zawodowe