INŻYNIER TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
- przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu
- rejestrowanie pism w ramach poczty przychodzącej i wychodzącej, w tym obsługa poczty elektronicznej,
- prowadzenie dokumentachji związanej z nadzorem nad zakładami, w tym zakładanie teczek aktowych, sporządzanie ewidencji spraw, przygotowywanie dokumentów do archiwizacji,
- udział w realizacji planów zasadniczych przedsięwzięć dla Sekcji BŻ,
- udział w opracowaniu i przygotowywaniu informacji i sprawozdań z realizacji zadań Sekcji BŻ,
- wpisywanie danych do rejestrów wewnętrznych i baz danych prowadzonych przez Sekcję BŻ,
- przepisywanie pism, decyzji i postanowiń, przygotowywanie duplikatów i kserokopii dokumentówRodzaj zatrudnieniaNie dotyczyZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniawyższe (w tym licencjat), kierunek: inż. technologii żywności; technologia żywności i zywienie człowieka