DIETETYK
- układanie jadłospisów z uwzględnieniem norm żywienia,
- uzgadnianie zamówień na produkty żywnościowe z intendentem,
- nadzór nad prawidłowością funkcjonowania systemu HACCP,
- prowadzenie szkoleń pracowników pionu żywienia w zakresie GMP/GHP oraz systemu HACCP,
- odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłków
- prowadzenie ewidencji druków i środków trwałych,
- sporządzanie umów z kontrachętami,
- wystawianie faktur,
- koordynowanie programów ministerialnych. Inne wymaganiaKwalifikacje do pracy na stanowisku dietetyka, obsługa urządzeń biurowych. Oferta skierowana jest również do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Praca w godz. 07:30-14:30Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniawyższe (w tym licencjat), kierunek: dietetyka