ASYSTENT KUCHARZA KUCHNI ORIENTALNEJ
doraźna pomoc kucharzom w przygotowywaniu potraw kuchni orientalnej, bengalskiej; obróbka wstępna surowców ( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; przygotowywanie dań typu curry, masala, grill kebab; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; wykonywanie drobnych czynności na terenie restauracji (np. utrzymywanie porządku). Inne wymagania[Umiejętność 1] : znajomość podstawowych przepisów kuchni orientalnej, w tym kuchni bengalskiej i indyjskiej;
[Inne] : znajomość podstawowych przepisów kuchni orientalnej, w tym kuchni bengalskiej i indyjskiej; mile widziana znajomość języka bengalskiegoRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniabrak lub niepełne podstawowe