ASYSTENT DS. TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
Asysta w zakresie analiz organoleptycznych żywności. Udział w przygotowaniu prób do badań i prób ofertowych. Obsługa sprzętu laboratoryjnego. Pomoc w opracowaniu i archiwizacji dokumentacji. Wsparcie zespołu w codziennych obowiązkach. Inne wymaganiawymagania: wykształcenie średnie/ wyższe (kierunek/specjalność: technologia żywności lub pokrewne), umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie i odpowiedzialność za powierzone zadania, komunikatywność, podzielność uwagi, kreatywność, pomysłowość i pasja do kulinariówRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniawyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne, specjalizacja: technologia żywności lub pokrewneśrednie branżowe, kierunek: technologia żywności lub pokrewne