SPECJALISTA DS. ZAPEWNIENIA JAKOŚCI
- stałe doskonalenie systemu zapewnienia jakości;
- przygotowywanie raportów jakościowych i nadzorowanie dokumentacji;
- przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych;
- szkolenie pracowników w zakresie GHP, GMP, HACCP;
- pobieranie i wysyłanie próbek do badań;
- rozpatrywanie reklamacji;
- odbiór jakościowy wyprodukowanych wyrobów gotowych;
- prowadzanie ilościowej i jakościowej ewidencji wytworzonych odpadów;
- współpraca z firmami świadczącymi usługi w zakresie działu jakości;
- reprezentowanie firmy podczas kontroli urzędowych. Inne wymaganiaumiejętność prowadzenia dokumentacji jakościowej firmy branży spożywczej wg IFS/BRC, doświadczenie w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych,
biegłość w zakresie wymagań norm BRC, IFS systemu HACCP oraz polskiego i unijnego prawa żywnościowego; umiejętność logicznego i analitycznego myśleniRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyJezykiangielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowanyWyksztalceniawyższe (w tym licencjat)