KUCHARZ
(NR 1273)
- odpowiedzialność za przyrządzanie i dystrybucję posiłków,
- dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchennych oraz sprzętu,
- odpowiedzialność za właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzanych potraw,
- przestrzeganie zasad higieny osobistej i produkcji,
- przestrzeganie zasad przechowywania surowców i posiłków, - monitorowanie cyklu produkcyjnego pod względem bezpieczeństwa żywności
początkowo okres próbny docelowo czas nieokreślonyInne wymaganiawykształcenie min. zasadnicze zawodowe: gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe, aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych, rzetelność w celu zapewnienia pacjentom bezpiecznych posiłkówRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscinnaWyksztalceniazasadnicze zawodowe, gastronomiczne