Technolog
OKB Sp. z o.o. | Dodano: 29. 9. 2023
KONSTRUKTOR TECHNOLOG
Adal Sp. z o.o | Dodano: 29. 9. 2023
KONSTRUKTOR TECHNOLOG
Adal Sp. z o.o | Dodano: 29. 9. 2023
KONSTRUKTOR TECHNOLOG
Adal Sp. z o.o | Dodano: 29. 9. 2023
Specjalista Technolog ds. Produktu
Experum HR | Dodano: 29. 9. 2023
KONSTRUKTOR TECHNOLOG
Adal Sp. z o.o | Dodano: 29. 9. 2023
KONSTRUKTOR TECHNOLOG
Adal Sp. z o.o | Dodano: 29. 9. 2023
Technolog / Konstruktor
Drewkol sp. z o.o. | Dodano: 29. 9. 2023
Technolog
Wojskowe Zakłady Lotnicze nr 2 S.A. | Dodano: 29. 9. 2023
Technolog obróbki skrawaniem
REDOR SP. Z O.O. | Dodano: 29. 9. 2023
Technolog
Wojskowe Zakłady Lotnicze nr 2 S.A. | Dodano: 29. 9. 2023
Specjalista (Technolog) przetwórstwa owocowo-warzywnego Niemcy
InterKadra Sp. z o.o. | Dodano: 29. 9. 2023
TECHNOLOG ZAKŁADOWY - FABRYKI MEBLI FORTE S.A. W HAJNÓWCE
Fabryki Mebli „FORTE” S.A. | Dodano: 29. 9. 2023
TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
PPHU LARUS KRZYSZTOF ADAMKIEWICZ | Dodano: 28. 9. 2023
Konstruktor - Technolog
MOJ S.A. | Dodano: 28. 9. 2023
TECHNOLOG
KOFAMA KOŹLE SPÓŁKA AKCYJNA | Dodano: 28. 9. 2023
TECHNOLOG
INA SP. Z O.O. | Dodano: 28. 9. 2023
Technolog Wdrożeń
Akomex Sp. z o.o. | Dodano: 28. 9. 2023
Pracownik produkcji żywności OD ZARAZ
Work&Profit Agencja Pracy Tymczasowej | Dodano: 28. 9. 2023
Pracownik produkcji żywności OD ZARAZ
Work&Profit Agencja Pracy Tymczasowej | Dodano: 28. 9. 2023
Praca: Technolog żywności - Często zadawane pytania
👉 Ile jest ofert pracy dla zawodu Technolog żywności?
Dla zawodu "Technolog żywności" możesz obecnie znaleźć 642 ofert pracy w portalu pracy HitPraca.pl.
👉 Jaki jest opis stanowiska pracy w zawodzie Technolog żywności?
Technolog żywności to osoba odpowiedzialna za opracowywanie i wdrażanie procesów technologicznych w celu produkcji żywności w bezpieczny i wydajny sposób. Technolog żywności musi być dobrze zaznajomiony z wymaganiami prawnymi i technicznymi dotyczącymi produkcji żywności, a także z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa żywności. Musi on również znać techniki produkcji żywności, takie jak fermentacja, mrożenie, suszenie i inne. Technolog żywności jest odpowiedzialny za tworzenie i monitorowanie standardów jakości produktów, a także za wybór odpowiednich surowców i materiałów do produkcji.