TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Zakład Masarski Danko w Gąbinie oferuje pracę:
Zakres obowiązków:
- planowanie, organizowanie i kontrolowanie pracy działów produkcyjnych
- raportowanie produkcji
- monitorowanie działów związanych z kontrolą jakości w procesie produkcyjnym
- prowadzenie dokumentacji HACCP
WYMAGANIA:
- wykształcenie wyższe lub średnie kierunkowe połączone z doświadczeniem w przemyśle mięsnym
- umiejętność analitycznego myślenia
- odpowiedzialność, samodzielność i dobra organizacja
- znajomość procesów technologicznych w branży mięsnej
- znajomość zasad HACCP, GHP, GMP
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lug gotowość do jej wyrobienia
OFERUJEMY:
- zatrudnienie oparciu o umowę o pracę
- wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia
- możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego
- szansa rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach tematycznych
CV proszę przesyła na niżej podany adres:
Email: @
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę