Technolog żywności
Technolog żywności
Obowiązki
- opracowywanie dokumentacji technologicznej, specyfikacji produktu
- wykonywanie prób technologicznych
- przeprowadzanie ocen sensorycznych i zlecanie badań laboratoryjnych
- opracowywanie i wdrażanie nowych produktów
- nadzór nad jakością surowców oraz gotowych produktów
- przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji jakościowo–produkcyjnej
- współpraca z działem produkcji
- organizacja odpowiedniego przetwarzania surowców
- wdrażaniem nowych technologii jak również udoskonalanie już istniejących rozwiązań
- dbałość o bezpieczeństwo i higienę żywności
- przeprowadzanie szkoleń pracowniczych z zakresu technologii i higieny produkcji
Wymagania
- wykształcenie wyższe preferowane kierunki: technologia żywności, kontrola jakości, towaroznawstwo itp.
- znajomość norm i systemów zarządzania jakością
- znajomość przetwórstwa spożywczego, prawa żywnościowego
- doświadczenie na podobnym stanowisku bardzo mile widziane
Oferujemy
- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
- możliwość zdobywania kwalifikacji i rozwoju
- niezbędne narzędzia pracy
- prywatna opieka medyczna
- parking dla pracowników
- przyjazną atmosferę pracy w zaangażowanym i pomocnym zespole
- Szczegółowe informacje o ofercie pracy
Firma: Avit Adam Rytel Lokalizacja: mazowieckie
Niepiekła, mazowieckie, PolskaDodano: 9. 4. 2025
Praca na stanowisku - aktualna
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!