TECHNOLOG CUKIERNIK
-tworzenie receptur i prowadzenie prób technologicznych w zakresie produkcji,
-wdrażanie nowych produktów do regularnej produkcji,
-zatwierdzanie surowców do produkcji,
-nadzór nad procesem produkcji,
-przygotowywanie próbek produktów dla klientów,
-nadzorowanie właściwej eksploatacji maszyn, urządzeń, linii technologicznych, zapewniającej uzyskanie wysokiej jakości wyrobów ciastkarskich. Inne wymagania- wykształcenie wyższe techniczne w dziedzinie produkcji lub pokrewnej
- doświadczenie na stanowisku technologa cukiernika
- znajomość procesów produkcyjnych
- samodzielność, inicjatywa i kreatywność w poszukiwaniu nowych rozwiązań i innowacjiRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniawyższe (w tym licencjat), techniczne