Pracownik Produkcji mięsa w Siedlcach
Opis Stanowisk Pracy:Rozbiór i Trybowanie Mięsa z Kurczaka:
Oddzielanie filetów od korpusu kurczaka.
Ręczne odrywanie filetów z taśmowo przesyłanych korpusów.
Odcinanie Części Fileta wg Wskazań Klienta:
Odcinanie niechcianych części fileta lub skrzydełka przy użyciu nożyczek. Pakowacz:Układanie przetworzonego mięsa na blacie roboczym.
Wykładanie wkładu absorpcyjnego.
Ułożenie mięsa w odpowiedniej formie.
Nadzór nad wagą gotowego opakowania.
Układacz:Zdejmowanie półproduktów z taśmy i umieszczanie ich w pojemnikach do dalszego transportu wewnętrznego. Zawieszacz:Zawieszanie ogłuszonych kurczaków (zagazowanych, z głową) na taśmie. Oferujemy:21 zł netto na godzinę, Darmowy ciepły posiłek. Dobrą atmosferę w pracy. Zakwaterowanie wyłącznie dla naszych pracowników z bardzo dobrymi warunkami mieszkaniowymi. Dziękujemy wszystkim kandydatom za zainteresowanie. Odpowiemy na wszystkie zgłoszenia.
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę