POMOC KUCHENNA
Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego AWL oraz jego odpowiedni rozdział w magazynach przykuchennych;
Wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i ziemniaków;
Wykonywanie bieżących czynności pomocniczych w kuchni na polecenie kucharza zmianowego;
Wykonywanie prac porządkowych w zmywalni naczyń stołowych oraz obsługa maszyn do mycia naczyń;
Utrzymywanie w czystości pomieszczeń sanitarnych, zmywalni, stołówek oraz pomieszczeń pomocniczych (klatki schodowe, szatnie korytarze) oraz rejonu zewnętrznego
kuchni;
Wypełnianie rejestrów mycia i dezynfekcji pomieszczeń zgodnie z dokumentacją HACCP po wykonaniu czynności;
Pomoc przy rozdziale i wydawaniu posiłków na punktach wydawczych Wykonywanie dodatkowych czynności związanych z pracą w kuchni na polecenie Specjalisty ds. Kierowania Kuchnią i Stołówką oraz kucharza zmianowego.
Praca na 3 zmiany w godzinach : 02. 00-10. 00, 10. 00-18. 00, 18. 00-2. 00
Rekrutacja:
Termin składania dokumentów: do dnia 17. 05. 2024 r.
Miejsce składania dokumentów: Kancelaria Akademii Wojsk Lądowych imienia generała Tadeusza Kościuszki ul. Czajkowskiego 109, 51-147 Wrocław osobiście, droga pocztową (liczy się data stempla pocztowego) lub na adres mailowy: kancelaria@awl. edu.pl (z dopiskiem nazwy stanowiska).
Dokumenty: CV, list motywacyjny, kopie dokumentów potwierdzające wykształcenie, staż pracy, ukończone kursy i szkolenia oraz inne dokumenty potwierdzające kwalifikacje. Powyższe dokumenty prosimy dostarczyć do AWL, w zamkniętej kopercie z dopiskiem nazwy stanowiska lub drogą elektroniczną.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Zapoznałem (-am) się z treścią klauzuli informacyjnej, w tym z informacją o celu i sposobach przetwarzania moich danych osobowych oraz przysługujących mi prawach
Sala G, A Inne wymaganiaWymagania konieczne do spełnienia związane ze stanowiskiem pracy: Wykształcenie: podstawowe/zawodowe, Znajomość języka polskiego, Dyspozycyjność (praca zmianowa), Znajomość zasad systemu HACCP (w tym GMP i GHP), Obowiązkowe aktualne badania do celów sanitarnoepidemiologicznych do wglądu podczas rozmowy rekrutacyjnej, Kandydat, który został wybrany w procesie rekrutacji, składa oświadczenie, że w trakcie zatrudnienia zobowiązuje się informować pisemnie pracodawcę każdorazowo o:
- zamiarze wyjazdu i pobytu za granicą,
- nazwie pracodawcy, u którego wykonuje pracę zarobkową, i adresie jego siedziby.
Mile widziane: dodatkowe kompetencje: Mile widziane doświadczenie pracy w żywieniu zbiorowym.
Benefity: pakiet socjalny - w tym dofinansowanie wypoczynku; niskooprocentowane pożyczki remontowe; możliwość korzystania z Pracowniczej Kasy Zapomogowo-Pożyczkowej; dofinansowanie do zakupu okularów do pracy przy komputerze; możliwość wykupienia ubezpieczenia pracowniczego; możliwość korzystania z terenów rekreacyjnych Akademii; uznaniowe premie kwartalne i możliwość wyróżnienia dodatkowym urlopem w ciągu roku. nagrody jubileuszowe, odprawy emerytalne, nagrody roczne (tzw. 13 pensja). Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowosctrzy zmianyWyksztalceniapodstawowe