POMOC KUCHENNA
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowychInne wymagania[Inne] : mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, mile widziane doświadczenie na stanowisku. Praca zmianowa od godziny 06:00-14:00, 07:15:00, 08:00-16:00, 09:00-17:00, 14:00-22:00, 15:00-23:00, 16:00 - 24:00, 17:00-01:00Rodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyWyksztalceniabrak lub niepełne podstawowe