POMOC KUCHENNA
-pobranie surowca z magazynu do przygotowania posiłków zgodnie z zapiasmi dokumentacji produkcyjnej, wykorzystywanie wszystkich potrzebnych artykułów żywieniowych pobranych z magazynu do produkcji potraw, przygotowanie surowców do produkcji zgodnie z procedurami i wskazówkami przełożonych, wydanie przygotowanych potraw zgodnie ze specyfikacją ilościową i jakościową na poszczególne oddziały w obecnosci przełożonych, używanie maszyn i urządzeń zgodnie z instrukcją obsługi, przestrzeganie standardów i procedur obowiazujących w kuchni szpitalnej, dbanie o najwyższą jakość i estetyką wykonywanych prac zgodnie z zasadami dobrych praktyk produkcyjnych (GMO), dobrych praktyk higienicznych (GHP) oraz systemu HACCP, przestżeganie reżimu sanitarnego w trakcie wykonywanych prac, dbanie o czystość i higienę osobistą. Rodzaj zatrudnieniaNie dotyczyZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniazasadnicze zawodowe, kierunek: Gastronomiczne