PATROSZACZ RYB
odgławianie oraz usuwanie rybich łusek;
usuwanie wnętrzności z jamy brzusznej ryb;
filetowanie ryb, przygotowywanie rybiego mięsa do stanu niezawierającego ości ani skóry. Inne wymaganiaZależy nam aby były dwie grupy pracowników:
Jedna grupa hiszpańskojęzycznych - aby swobodnie mogli się komunikować między sobą w czasie wykonywania usługi.
Druga grupa anglojęzycznych/indonezyjskojęzycznych - aby swobodnie mogli się komunikować między sobą w czasie wykonywania usługi.
Komunikacja znacznie podnosi wydajność i prawidłowość przepływu informacji pomiędzy pracownikami. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaJezykihiszpański, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowanyangielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowanyWyksztalceniaśrednie ogólnokształcące