KUCHENKOWA
1. Przygotowywanie do wydawani oraz wydawanie posiłków wraz z napojem pacjentom,
2. Odbiór produktów przeznaczonych dla pacjentów kuchni centralnej,
3. Transport posiłków do kuchenek oddziałowych,
4. Przygotowywanie zastawy do wydawania posiłków,
5. Przestrzeganie porcji zgodnie z jadłospisem i rodzajem diet,
6. Zbieranie naczyń po konsumpcji,
7. Wynoszenie odpadów pokonsumpcyjnych,
8. Utrzymywanie w czystości kuchenek oddziałowych.
9. Utrzymanie czystości urządzeń chłodniczych.
Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. : 7:00-18:00.
Na początek umowa zlecenie, następnie możliwa umowa o pracę.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - osobiście, e-mail: kadry@falkiewicza.plInne wymaganiawykształcenie: brak wymagań,
staż pracy: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
ważna książeczka sanitarno-epidemiologicznaRodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyWyksztalceniabrak lub niepełne podstawowe