KUCHARZ KUCHNI AFRYKI ZACHODNIEJ
wykonywanie poleceń szefa kuchni i klientów dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań,
właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni,
pilnowanie świeżości używanych produktów,
Umowa zlecenie: od 10. 06. 2024
Zatrudnienie na 6 miesięcy
Ilość godzin pracy w miesiącu 110Inne wymaganiawykształcenie średnie, staż pracy 2 lata,
jęz. angielski C1 w mowie, B2 w piśmie do kontaktu z personelem,
biegła obsługa komputera z obsługą internetu,
dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne,
asertywność, umiejętność pracy w zespole, umiejętność koordynacji działań w firmie
Znajomość wielu afrykańskich potraw będzie dużym atutem
Umiejętność gotowania różnych dan z Afryki Zachodniej
osoba zorganizowana, pomysłowa, komunikatywna i odporna na stres, wyczucie smakuRodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyJezykiangielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowanyWyksztalceniaśrednie ogólnokształcące