kucharz/kucharka
Obowiązki kucharza/kucharki
- przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami firmy
- dbanie o jakość i smak potraw
- przygotowanie składników, takich jak mięso, ryby, warzywa, owoce
- nadzorowanie higieny i czystości w kuchni
- planowanie menu i opracowywanie nowych receptur
- dbanie o zachowanie poziomu zapasów i kontrola stanów magazynowych
- dbanie o ekonomiczne zużycie składników
- dysponowanie znajomością różnych technik kulinarnych i narzędzi kuchennych, takich jak noże, garnki, patelnie
- nadzorowanie pracy innych kucharzy i pomocników kuchennych
- przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i BHP w pracy kuchni.
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę