KUCHARZ
- znajomość i stosowanie zasad i norm żywienia,
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu,
- pobieranie produktów od intendenta,
- porcjowanie posiłków,
- prowadzenie magazynu podręcznego,
- przestrzeganie właściwego podziału pracy.
Praca w godz. : 6:30-14:30.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - tel. : 71 798 69 25 w. 110Inne wymaganiawykształcenie: średnie zawodowe lub zawodowe z tytułem mistrza w zawodzie,
staż pracy: 4 lata,
umiejętność pracy własnej i w zespole,
znajomość zasad żywienia i norm żywieniowych,
znajomość przepisów HACCAP,
obywatelstwo polskie,
pełna zdolność do czynności prawnych,
niekaralnośćRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniazasadnicze zawodowe, gastronomiczne