KUCHARZ
Przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i zaleceniami lekarza, wspólpraca z dietetykiem w układaniu jadłospisów, wydawanie posiłków w ustalonych godzinach, dbałość o należną jakość i smak potraw, właściwe wykorzystanie otrzymanych artykułów spożywczych i dopilnowanie ich zużycia, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych w tym higieny osobistej, zapoznanie się i przestrzeganie procedur systemu HCAP.
Umowa o pracę na okres 1 roku w równoważnym systemie czasu pracy od pn. do nd. w godz. : 6. 00-14. 00, 06. 00-18. 00 wg grafiku.
Zatrudnienie od 01. 07. 2024 - istnieje możliwość przyuczenia w ramach wolontariatu. Inne wymaganiaWymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe - kucharz, mile widziane badania do celów sanitarno-epidemiologicznych, mile widziane doświadczenie.
Możliwość przyuczenia w ramach wolontariatu. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscruch ciągłyWyksztalceniazasadnicze zawodowe, gastronomiczne