KUCHARZ
mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych; wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców; stosowanie receptur gastronomicznych; dobieranie surowców do sporządzania posiłków; przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw; panierowanie, obsmażanie i gotowanie; przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowych; porcjowanie i estetyczne układanie oraz dekorowanie potraw; używanie sprzętu naczyń i narzędzi gastronomicznych; przygotowywanie gotowych dań kuchni polskiej. Inne wymaganiawykształcenie min. gimnazjalne, zasadnicze zawodowe/ średnie zawodowe preferowane gastronomiczne; staż pracy - 6 m-cy; komunikatywność, wysoka kultura osobista, chęć do pracy, dokładność w pracy, sumienność, uczciwośćRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniagimnazjalne