KONTROLER PROCESU
kontrola procesu produkcyjnego i zapobieganie wytwarzaniu towarów złej jakości w zakresie: analiza mieszanek warzywnych oraz klasyfikacja jakościowa warzyw, zgodnie z normami przedmiotowymi, specyfikacją WZPOW lub wymaganiami klienta, z zakresami kontroli, ocena i kontrola parametrów procesu produkcyjnego (blanszowanie, mrożenie, sterylizacja itd. ), sporządzanie dokumentacji z prowadzonej oceny: półfabrykatu, wyrobu gotowego, przebiegu procesu produkcyjnegoInne wymaganiawykształcenie średnie, dobra pamięć, podzielność uwagi, spostrzegawczość i systematyczność, a także umiejętność syntezy i analizy, przekazywania wiedzy, umiejętności współpracy z ludźmi oraz konsekwencja w działaniu, znajomość GHP/GMP, HACCP, mile widziane orzeczenie lekarskie do celów sanitarno - epidemiologicznychRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscinnaWyksztalceniaśrednie ogólnokształcące