Kierownik Zmiany w Restauracji
Kierownik Zmiany w Restauracji
Twój zakres obowiązków
- Planowanie, koordynacja, kontrola wykonania codziennych zadań podległego personelu
- Zarządzanie zmianą, czuwanie nad przebiegiem wydarzeń gastronomicznych
- Dbanie o jakość usług, wizerunek i rozwój restauracji
- Nadzór nad rozliczeniami dziennych utargów
- Dbanie o jak najwyższy komfort naszych gości
- współpraca z pozostałymi działami hotelu
Nasze wymagania
- Min. roczne doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku
- Znajomość języka angielskiego w stopniu pozwalającym na swobodną komunikację z gośćmi hotelowymi
- Umiejętność planowania pracy własnej oraz koordynowania pracy podległego zespołu
- Zaangażowanie i odpowiedzialność
- Wysoka kultura osobista
To oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- Przyjazną i otwartą atmosferę pracy
- Elastyczny grafik
- Umowę zlecenie lub B2B – Ty wybierasz!
- System premiowy
- Posiłki pracownicze
- Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia swoich kwalifikacji w ramach Grupy Arche
- Pracownicze rabaty na usługi noclegowe i gastronomiczne we wszystkich obiektach Grupy Arche
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę