Kierownik restauracji
Kierownik restauracji
Twój zakres obowiązków
- Zarzadzanie zespołem,
- Planowanie czasu pracy,
- Składanie zamówień,
- Przygotowywanie rozliczń dziennych i miesięcznych,
- Dbałość o dobry wizerunek restauracji i jakość obsługi,
- Sprzedaż imprez okolicznościowych,
- Koordynacja imprez i bankietów,
- Obsługa Gości w restauracji z zachowaniem obowiązujących standardów i procedur.
Nasze wymagania
Przynajmniej 2-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w restauracji,
Bardzo dobra znajomość języka angielskiego,
Bardzo dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu pracowników,
Kreatywność, samodzielność, opanowanie, cierpliwość, optymizm,
Rozwinięte umiejętności interpersonalne - komunikatywność, łatwość
nawiązywania kontaktów.
ukierunkowanie na osiąganie wyników oraz konsekwencja w realizacji założonych
celów,
samodzielność i umiejętność podejmowania decyzji,
prawo jazdy kat. B.
To oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w młodym zespole,
- Ciekawą i pełną wyzwań pracę,
- Możliwość rozwoju,
- Elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb i możliwości.
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę