Kierownik obiektu.
Kierownik obiektu nadzoruje i koordynuje całokształt zajęć, zadań oraz prac związanych z administracją mającym wpływ na funkcjonowanie danego obiektu i pionu gastronomii w nim funkcjonującym.
Główne obowiązki:
- prowadzenie prac administracyjnych i prac związanych z finansami
działania nakierowane na zapewnieniu sprawnego funkcjonowanie obiektu
troska o efektywny marketing.
Kandydaci powinni posiadać umiejętności przywódcze, które pozwolą zarządzać zespołem. Konieczne są także: samodzielność, komunikatywność, zdolność do podejmowania właściwych, szybkich decyzji, strategiczne myślenie oraz zaangażowanie. Dyspozycyjność.
Referencje, staż pracy na stanowisku i CV mile widziane. Lokalizacja Karpacz. Aplikuj.
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę