INŻYNIER TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
Kontrola i nadzór sanitarny warunków produkcji, przechowywania, obrotu i jakości zdrowotnej środków spżwczych, produktów kosmetycznych, używek, oraz przedmiotów użytku mających wpływ na zdrowie człowieka. Kontrola procesów technologicznych i receptur w zakresie niezbędnym dla ochrony zdrowia. Inne wymaganiaWysokość wynagrodzenia brutto za miesiąc 6028, 84 zł + dodatki
godziny pracy: 7:30 - 15:05 w sezonie letnim II zmiany w godz:
I zmiana: 7:30 - 15:05, II zmiana: 12. 25 - 20:00, umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas określony, technologia żywności i żywienia człowieka lub inne mjące zastosowanie w wykonaniu zadań z zakresu bezpieczeństwa żywności, umijętności zdolność obsługi pakietu programów Microsoft Office, wiedza z zakresu bezpieczeństwa żywności, znajomość języka angielskiego
iczba godzin tygodniowo 37, 55, liczna godzin miesięcznie: 159, 15Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniawyższe (w tym licencjat)