INTENDENT / STARSZY INTENDENT
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 2
ul. Jaktorowska 6, 01-202 Warszawa
tel. 22 691 77 10
fax 22 691 77 33
e-mail: sekretariat@zpow2.pl
Dyrektor Zespołu do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych Nr 2
ogłasza nabór kandydatów na wolne stanowisko
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:
- Sporządzanie jadłospisów dostosowanych do grup wiekowych wychowanków placówki zgodnie z zaleceniami Instytutu Żywienia i Żywności oraz sanepidu
- Zamawianie artykułów spożywczych do sporządzania posiłków zgodnie z planowanymi jadłospisami
- Sprawdzanie zgodności pod względem ilościowym dostarczonych towarów z fakturą oraz sprawdzanie prawidłowości cen jednostkowych asortymentu z zawartymi umowami z kontrahentami
- Systematyczne prowadzenie bieżącego rejestru i arkusza kontroli zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej , Dobrej Praktyki Higienicznej w ramach HACCP
- Przyjmowanie od dostawców zamówionych artykułów spożywczych
Informacja o warunkach pracy na danym stanowisku:
Miejsce pracy: Praca w budynku Domu Dziecka w Warszawie. Praca wykonywana jest w podstawowym systemie czasu pracy. Budynek niedostosowany dla osób niedowidzących i niewidzących. .
Struktura organizacyjna: Stanowisko podlegające pod Kierownika Działu Techniczno-Obsługowego
Rodzaj umowy: Umowa o pracę
Liczba i wymiar czasu pracy: 1 etat w pełnym wymiarze czasu pracy
Stanowisko pracy
Na stanowisku pracy brak specjalistycznych urządzeń umożliwiających pracę osobom niewidomym.
W miesiącu poprzedzającym nabór wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w ZPOW Nr 2, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych jest niższy niż 6%.
Wymagania niezbędne:
- posiadanie obywatelstwa polskiego (o stanowisko mogą ubiegać się również osoby nie posiadające obywatelstwa polskiego zgodnie z art. 11 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1260),
- pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych,
- niekaralność za przestępstwa ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwa skarbowe
- stan zdrowia pozwalający na podjęcie pracy na ww. stanowisku,
- Intendent: wykształcenie średnie gastronomiczne, minimum 1 rok doświadczenia w zawodzie; Starszy Intendent: wykształcenie średnie/wyższe I stopnia gastronomiczne , minimum 2 lata doświadczenia w zawodzie
- Znajomość przepisów HCCAP
Wymagania pożądane:
- wykształcenie wyższe I stopnia
- doświadczenie zawodowe w obszarze gastronomicznym
- samodzielność i inicjatywa, dyspozycyjność, odpowiedzialność, rzetelność, uczciwość, sumienność i motywacja do pracy,
- umiejętność pracy w zespole,
- umiejętność pracy pod presją czasu.
-
Szczegółowe informacje o ofercie pracy
Firma: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 2 Lokalizacja: Warszawa
Warszawa, Mazowieckie, PolskaDodano: 14. 3. 2025
Praca na stanowisku - aktualna
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!