INTENDENT
- prowadzenie magazynu,
- prowadzenie raportów żywieniowych,
- układanie jadłospisów,
- nadzór nad funkcjonowaniem kuchni,
- sporządzanie sprawozdań,
- przestrzeganie zasad HACCAP,
- znajomość i stosowanie zasad żywienia i norm żywienia.
Praca w godz. : 6:30-14:30.
Oferta dostępna w sali H, G.
Kontakt z pracodawcą - tel. : 71 798 69 25 w. 110Inne wymaganiawykształcenie: min. średnie,
staż pracy: min. 2 lata,
znajomość obsługi programu Word, Excel,
umiejętność pracy w zespole,
znajomość przepisów HACCAP,
znajomość zasad żywienia i norm żywieniowych,
obywatelstwo polskie,
pełna zdolność do czynności prawnych,
niekaralnośćRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniaśrednie ogólnokształcące