SAMODZIELNY KUCHARZ
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,
- przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych
do kuchni,
- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,
- porcjowanie i wydawanie posiłków
- przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,
- przestrzeganie terminów badań okresowych,
- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych
przygotowywanie posiłków, układnie menu wg kuchni tradycyjnej,
Okres próbny 3 m-ce, po okresie próbnym umowa o pracę. Inne wymaganiadyspozycyjność z uwagi na konieczność wykonywania pracy również w godzinach nocnych podczas imprez okolicznościowych. Rodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyWyksztalceniabrak lub niepełne podstawowe