POMOC KUCHENNA
1. Wstępna obróbka wszelkich surowców do produkcji posiłków mycie, obieranie, czyszczenie;
2. Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych;
3. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi;
4. Pomoc w porcjowaniu i wydawanie posiłków;
5. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich punktualnie o wyznaczonej godzinie;
6. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sprzątanie magazynów żywnościowych, kuchni, obieralni, zmywalni, szafy ze sprzętem kuchennym, pranie fartuchów, ścierek;
7. Mycie i wyparzanie naczyń i sprzętu kuchennego;Inne wymaganiaMile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, zdyscyplinowanie, mile widziany staż pracy, umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego, mile idziane posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę w zastępstwieSystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniazasadnicze zawodowe