POMOC CUKIERNIKA (S,U)
1. Ocenianie przydatności wykorzystywanych surowców, tj. mąki, cukru, tłuszczu itp.
2. Przygotowywanie produktów do wykonania ciast oraz drożdżówek.
3. Pomoc przy produkcji ciasta drożdżowego i półfrancuskiego.
4. Przygotowywanie różnego rodzaju nadzienia, np. kremów, galaretek, polew.
5. Formowanie i wypiekanie ciast.
6. Przekładanie i nadziewanie ciasta różnymi masami.
7. Wykańczanie ciast glazurą, galaretką, cukrem pudrem. Inne wymaganiaStaż realizowany będzie w ramach projektu pn. "Aktywizacja osób bezrobotnych z powiatu tarnowskiego i m. Tarnów (II) - SZANSA NA SUKCES", program Fundusze Europejskie dla Małopolski 2021-2027, Priorytet 6. Fundusze europejskie dla rynku pracy, edukacji i włączenia społecznego, Działanie 6. 1 Aktywizacja zawodowa - projekty powiatowych urzędów pracy, dofinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus na aktywne formy przeciwdziałania bezrobociu.
Wymagania: wykształcenie zasadnicze branżowe, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jego uzyskania (na koszt pracodawcy), dokładność, zdyscyplinowanie. Praca w Tarnowie, od pon. - pt. , w godz. 06:00-14:00. Rodzaj zatrudnieniaNie dotyczyZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniazasadnicze branżowe