KUCHARZ
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami, recepturami i wymogami sanitarnymi, przeprowadzenie oceny jakości produktów i potraw oraz zabezpiecznie przed zepsuciem, zachowanie porządku i czystości w kuchni. Inne wymaganiaokres zatrudnienia: 08. 04. 2024 - 30. 09. 2024 - z możliwością przedłużenia na umowa o pracę. Dwie zmiany - inna zmianowość do uzgodnienia z potencjalnym pracownikiem, praca w dni wolne. Umiejętność pracy w grupie, doświadczenie zawodowe, podzielność uwagi, dokładność, sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych, predyspozycje dobra sprawność fizyczna i koordynacja, dobry stan zdrowia, sprawność manualna
zasadnicza szkoła zawodowa lub średnia szkoła zawodowa, kierunek: gastronomiczny, specjalizacja: kucharz lub pokrewna specjalizacja Rodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyWyksztalceniazasadnicze zawodowe