KUCHARZ
- Przygotowanie posiłków z podziałem na diety
- dbałość o czystość i estetykę miejsc pracy
-organizowanie pracy osobom podległym - pomoc kuchni
- obsługa stołówki
- prowadzenie dokumentacji
- wydawanie posiłków na oddziały szpitalne ( w tym catering na inny szpital)
- zachowanie odpowiednich gramatur i receptur
- współpraca z dietetykiem
- odpowiedzialność za wykonanie czynnościInne wymaganiaKsiążeczkę do celów epidemiologiczno-sanitarnych
Osoba posiadająca wykształcenie gastronomiczne lub kurs Kucharz/Kucharki. Wymagamy również aktualną książeczkę epidemiologiczno-sanitarnych.
Umiejętność pracy pod nadzorem czasu pracy w zespole, organizowanie pracę sobie i innym, kreatywność
znajomość podstawowych zasad HACCPRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniaśrednie zawodowe